Голландія

Увага! Посольство не повертає запрошення після розгляду справи: завчасно зробіть собі копію запрошення та всіх документів, необхідних для перетину кордону.

Термін розгляду документів: 10 днів (максимально – 4 тижні) з дати подання заяви до Візового Центру.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 1 фото 3,5*4,5 см
  • закордонний паспорт, дійсний, щонайменше, 3 місяці після дати повернення + копія (додатково: оригінали інших діючих чи попередніх закордонних паспортів + копії )
  • національний паспорт + копія
  • страховий поліс
  • бронювання готелю
  • бронювання квитків
  • нотаріально засвідчена згода від не подорожуючих батьків в оригіналі
  • довідка з місця роботи чи свідоцтво про реєстрацію підприємця
  • довідка про фінансовий стан (декларація або банківська виписка)
  • для неповнолітніх, які їдуть без супроводу обох батьків:
    • оригінал і копія нотаріально завіреного дозволу від батьків на виїзд дитини;
    • оригінал і копія свідоцтва про народження;
    • копії внутрішніх паспортів батьків.

Примітка: Посольство не рекомендує робити остаточні платежі (за квитки та готель) до отримання візи.

Деталі про необхідні документи можна знайти тут: Голландія_Туризм_ukr

Візові збори:
26,20 євро – сервісний
35 євро -консульський

Увага! Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи; Вас можуть викликати на особисту співбесіду з візовим офіцером до дипломатичного представництва, перш ніж рішення по Вашій заяві буде прийнято.

Завжди допоможемо Вам з оформленням візи! 

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Посольство Королівства Нідерландів, Київ (http://ukraine.nlembassy.org/)
НезерлендзВіза Інформейшн (http://www.vfsglobal.com/Netherlands/Ukraine/tourist.html)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.