Греція

Термін розгляду заяви: до 4 роб. днів (може бути продовженим до 15 роб. днів) згідно регламенту країн-членів Шенгенської угоди, залежно від кількості поданих візових заявок та системи VIS.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 1 фото 3,5*4,5 см
  • закордонний паспорт, дійсний, щонайменше, 3 місяці після дати повернення + копія (додатково: оригінали інших діючих чи попередніх закордонних паспортів + копії )
  • національний паспорт + копія
  • страховий поліс
  • бронювання готелю
  • бронювання квитків
  • нотаріально засвідчена згода від не подорожуючих батьків в оригіналі
  • довідка з місця роботи чи свідоцтво про реєстрацію підприємця
  • довідка про фінансовий стан (декларація або банківська виписка)
  • Для туристів, що планують подорожувати власним транспортом
    • детальний план подорожі
    • якщо заявники подорожують автотранспортом, необхідно надати план поїздки, копію водійських прав, техпаспорт та страховий поліс на автомобіль
    • якщо заявники орендують яхту: договір про оренду яхти, чек про оплату яхти, список всіх, хто буде подорожувати на яхті під час круїзу, включаючи екіпаж.
  • Для туристів, які подорожують сім’єю:
    • ксерокопії всіх свідоцтв про шлюб та народження, щоб підтвердити родинні зв’язки між ними (ці документи додаються до документів кожного члена сім’ї)
  • Для неповнолітніх:
    • нотаріальний дозвіл на виїзд закордон від одного/обох батьків, що не подорожують з дитиною, виключно в оригіналі
    • якщо неповнолітній має опікуна: свідоцтво про народження, рішення суду щодо позбавлення батьківських прав, свідоцтво про смерть або інший документ, що засвідчує факт відсутності інших опікунів. Якщо мати має право на опіку відповідно до ст. 135 Сімейного Кодексу України, потрібно надати довідку від РАЦСУ про те, що мати виховує дитину самостійно відповідно до ст. 135 Сімейного Кодексу України.
    • копії всіх заповнених сторінок закордонних і громадянських паспортів 2х батьків
    • свідоцтво про народження – оригінал + копія
    • довідки з роботи та фінансові документи обох батьків

Деталі про необхідні документи можна знайти тут: Греція_Туризм_ukr

Візові збори:
20 євро – сервісний
35 євро -консульський

Увага! Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи; Вас можуть викликати на особисту співбесіду з візовим офіцером до дипломатичного представництва, перш ніж рішення по Вашій заяві буде прийнято.

Завжди допоможемо Вам з оформленням візи! 

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Посольство Греції в Україні (http://www.mfa.gr/missionsabroad/en/ukraine-en)
ГріісВіза Інформейшн (http://www.greecevisa-ukraine.com/tourism.html)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.