Національна (робоча) віза D

Національна або робоча віза (тип “D”) – довгострокова віза, з метою роботи може бути видана на період:
+ (дні переб.) 180/180 (коридор)
+ 180/365
+ 365/365

Віза типу D надає право транзитного проїзду по території інших країн Євросоюзу, та право перебувати у країнах шенген зони до 3 місяців протягом пів року.

Інформація щодо реєстрації на робочу візу ТУТ.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 2 фото, розмір 3.5 х 4.5 см
  • оригінал квитанції оплати сервісного збору (19 євро) – без неї документи не приймуть
  • закордонний паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • внутрішній паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • страховий поліс + копія
  • документ що підтверджує мету поїздки:
    1) запрошення на виконання праці 180/180 або 180/365, зареєстроване в Повітовому бюро праці + копія
    2) запрошення на виконання праці 365/365, видане Воєводським управлінням
    3) з метою отримання I, II або III ступеню освіти або повної магістерської освіти:
    + довідка з навч. закладу або курсів у Польщі, яка підтверджує зарахування іноземця
    + графік навчання (кількість годин, дні навчання); якщо курси платні – підтвердження оплати за навчання
    4) з метою використання прав Карти поляка: її оригінал + копія

Увага! Документи на робочу візу подаються виключно по місцю прописки.

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Генеральне консульство Республіки Польща (http://www.lwow.msz.gov.pl)
ПоландВіза Юкрейн(http://www.polandvisa-ukraine.com)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.