Туризм

Туристична віза для осіб, які планують перебувати в Польщі до 90 днів в пів року.

Увага! з 16.05.2014р. діє спрощення щодо видачі довгострокових тур-віз з правом багаторазового в’їзду:

  1. довготермінові візи з багаторазовим в’їздом (зазвичай з терміном дії на 2 роки)видаються особам, які планують туристичні поїздки (індивідуальна туристика включно), які вже отримували щонайменше 2 шенгенські тур-візи (в т. ч. 1ну польську) протягом останніх 3 років, а також при наявності підтвердження оплати (100%) тур-послуги у Польщі щонайменше на 3 дні
  2. ті, хто не мав 2 шенгенських тур-віз, можуть подавати документи на тур-візи з 2разовим в’їздом та терміном дії до 6 місяців (за умови представлення підтвердження 100% оплати тур-послуги у Польщі в 2х різних термінах, в рамках цих 6 місяців

Інформація щодо реєстрації на візу ТУТ.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 2 фото, розмір 3.5 х 4.5 см
  • оригінал квитанції оплати сервісного збору (19 євро) – без неї документи не приймуть
  • закордонний паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • внутрішній паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • страховий поліс + копія
  • документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв’язків з Україною:
    + для найманих працівників: довідка з роботи
    + для ПП: витяг з держ.реєстру або ліцензії, або свідоцтва про державну реєстрацію + копія
    + для тих, хто не працює: довідка з банку про наявність коштів з переліком операцій за останні 3 місяці; або дорожні чеки
    + для пенсіонерів: пенсійне посвідчення і виписка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців + копія
    + для учнів та студентів: довідка з навч.закладу, студентський квиток + копія
    + інколи необхідно мати: документ, який підтверджує право власності
  • документ, що підтверджує наявність фінансових засобів:
    + спонсорування
    або
    + довідка з банку/дорожні чеки
  • документ, що підтверджує проживання під час поїздки:
    + бронь готелю
    + гарантія приймаючої сторони
  • документ що підтверджує мету поїздки:
    1) для подорожей з метою туризму:
    + бронь готелю (ціна здійсненої оплати повинна складати 50 % якщо це Польща, в ін. країнах Шенгену – 100 %)
    + надрукований детальний поденний план тур-подорожі
    2) для подорожей з метою релігійного туризму:
    + запрошення з польської сторони, підписане особою, яка відповідає за перебування подорожуючих
    + звернення від української сторони підписане особою відповідальною за організацію виїзду
При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Генеральне консульство Республіки Польща (http://www.lwow.msz.gov.pl)
ПоландВіза Юкрейн(http://www.polandvisa-ukraine.com)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.