Угорщина

Термін розгляду документів: до 15 календарних днів.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 1 фото 3,5*4,5 см
  • закордонний паспорт, дійсний, щонайменше, 3 місяці після дати повернення + копія (додатково: оригінали інших діючих чи попередніх закордонних паспортів + копії )
  • національний паспорт + копія
  • страховий поліс
  • бронювання готелю
  • бронювання квитків
  • нотаріально засвідчена згода від не подорожуючих батьків в оригіналі
  • довідка з місця роботи чи свідоцтво про реєстрацію підприємця
  • довідка про фінансовий стан (декларація або банківська виписка)
  • підтвердження мети поїздки + копія:
    • Приватний туризм – підтвердження бронювання проживання. Ваучер (для туристів, які подорожуватимуть власним транспортом:
      • копія водійських прав, техпаспорт та страховий поліс на автомобіль
      • якщо заявники орендують яхту: договір про оренду яхти, чек про оплату яхти, список всіх, хто буде подорожувати на яхті під час круїзу, включаючи екіпаж).
  • Для неповнолітніх:
    • нотаріальний дозвіл на виїзд закордон від одного/обох батьків, що не подорожують з дитиною, виключно в оригіналі
    • копії всіх заповнених сторінок закордонних і громадянських паспортів 2х батьків
    • свідоцтво про народження – оригінал + копія
    • довідки з роботи та фінансові документи обох батьків

Деталі про необхідні документи можна знайти тут: Угорщина_Туризм_ukr

Візові збори:
20 євро – сервісний
35 євро -консульський

Увага! Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи; Вас можуть викликати на особисту співбесіду з візовим офіцером до дипломатичного представництва, перш ніж рішення по Вашій заяві буде прийнято.

Завжди допоможемо Вам з оформленням візи!

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Посольство Угорщини в Києві (http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/UA/uk/ua_konzuliinfok/c_tipusu.htm)
Візовий центр Угорщини (http://vfsglobal.com/Hungary/Ukraine/Tourist.html)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.