Чехія

Консульські округи:
1. Консульський відділ Консульства Чеської Республіки в Києві:
Вінницька, Житомирська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Луганська, Харківська, Херсонська області, а також Севастополь і Автономна Республіка Крим.
Заявники, які проживають в даних областях, можуть подати документи до Візового Центру м. Київ, Одеса, Харків чи Дніпропетровськ.
2. Генеральне Консульство Чеської Республіки у Львові:
Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Чернівецька області.
Заявники, які проживають в даних областях, можуть подати документи до Візового Центру м. Львів, Івано-Франківськ або Ужгород.

Термін розгляду документів: 7 – 10 календарних днів (максимум 30 днів).

Необхідні документи:

  • анкета
  • 1 фото 3,5*4,5 см
  • закордонний паспорт, дійсний, щонайменше, 3 місяці після дати повернення + копія (додатково: оригінали інших діючих чи попередніх закордонних паспортів + копії )
  • національний паспорт + копія
  • страховий поліс
  • бронювання готелю
  • бронювання квитків
  • нотаріально засвідчена згода від не подорожуючих батьків в оригіналі
  • довідка з місця роботи чи свідоцтво про реєстрацію підприємця
  • довідка про фінансовий стан (декларація або банківська виписка)
  • підтвердження мети поїздки + копія:
    • Приватний туризм – підтвердження бронювання проживання та детальний план подорожі. Ваучер та інші резервації мають бути завірені печаткою (для туристів, які подорожуватимуть власним транспортом:
      • копія водійських прав, техпаспорт та страховий поліс на автомобіль
      • якщо заявники орендують яхту: договір про оренду яхти, чек про оплату яхти, список всіх, хто буде подорожувати на яхті під час круїзу, включаючи екіпаж).
  • Для неповнолітніх:
    • нотаріальний дозвіл на виїзд закордон від одного/обох батьків, що не подорожують з дитиною, виключно в оригіналі
    • копії всіх заповнених сторінок закордонних і громадянських паспортів 2х батьків
    • свідоцтво про народження – оригінал + копія
    • довідки з роботи та фінансові документи обох батьків

Деталі про необхідні документи можна знайти тут: Чехія_Туризм_ukr

Візові збори:
18 євро – сервісний
35 євро -консульський

Увага! Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи; Вас можуть викликати на особисту співбесіду з візовим офіцером до дипломатичного представництва, перш ніж рішення по Вашій заяві буде прийнято.

Завжди допоможемо Вам з оформленням візи!

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Посольство Чеської Республіки в Києві (http://www.mzv.cz/kiev/cz/index.html)
Візовий центр Чеської Республіки (http://www.vfsglobal.com/czechrepublic/ukraine/tourism.html)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.