Шопінг віза та інші

На категорію “інші візи” подають документи заявники, мета поїздки яких не відповідає жодній з інших візових категорій; або заявники, які планують їздити до Польщі з метою закупівельного туризму (шопінг).

На шопінг візу мають право подаватись громадяни які прописані на території Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Рівенської, Волинської, Вінницької, Хмельницької та Житомирської областей: 1ша віза видається на 7 днів, та 1 в’їзд; наступна віза – багаторазова, з коридором до 1го року.

*важливо: 2га віза з метою закупівельного туризму у ППВА Луцького округу, видаєтся на 90 днів протягом 370 днів.

Інформація щодо реєстрації на візи ТУТ.

Необхідні документи:

  • анкета
  • 2 фото, розмір 3.5 х 4.5 см
  • оригінал квитанції оплати сервісного збору (19 євро) – без неї документи не приймуть
  • закордонний паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • внутрішній паспорт + копії всіх сторінок з відмітками
  • страховий поліс + копія
  • документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв’язків з Україною:
    + для найманих працівників: довідка з роботи
    + для ПП: витяг з держ.реєстру або ліцензії, або свідоцтва про державну реєстрацію + копія
    + для тих, хто не працює: довідка з банку про наявність коштів з переліком операцій за останні 3 місяці; або дорожні чеки
    + для пенсіонерів: пенсійне посвідчення і виписка з Пенсійного Фонду про нарахування пенсії за останні шість місяців + копія
    + для учнів та студентів: довідка з навч.закладу, студентський квиток + копія
    + інколи необхідно мати: документ, який підтверджує право власності
  • документ, що підтверджує наявність фінансових засобів:
    + спонсорування
    або
    + довідка з банку/дорожні чеки
  • документ, що підтверджує проживання під час поїздки:
    + бронь готелю
    + гарантія приймаючої сторони
  • документ що підтверджує мету поїздки:
    + для шопінгу – прохання про відкриття візи, + чеки що підтверджують покупки заявника (при 2й подачі)
    + для представників релігійних громад – письмовий запит від релігійної громади, зареєстрованої в Україні
  • у випадку подачі документів на репатріаційну візу (може бути видана на 2 роки або 5 років):
    + рішення видане колишнім Державним Репатріаційним Урядом
    або
    +офіційний документ, виданий державним архівом РП чи України
    або
    +інший офіційний документ що підтверджує факт проживання на території тодішньої РП
    !!!Документи, які підтверджують родинні зв’язки заявника та репатрійованої особи:
    – свідоцтво про народження або інший документ, який підтверджує дату народження репатрійованої особи
    – свідоцтво про одруження (у випадку, якщо репатрійована особа вийшла заміж та змінила прізвище)
    – інші свідоцтва про народження, одруження, зміну імен/прізвищ, які підтверджують сімейні зв’язки  заявника та репатрійованої особи

Увага! Документи на вищезгадані типи віз подаються виключно по місцю прописки.

При створенні сторінки використано матеріали сайту:
Генеральне консульство Республіки Польща (http://www.lwow.msz.gov.pl)
ПоландВіза Юкрейн(http://www.polandvisa-ukraine.com)

Ваш коментар буде першим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.